Incendiu puternic la un depozit de deșeuri din Sibiu, miercuri dimineață. Locuitorii din municipiu au primit mesaje RO-Alert

0
22

Pompierii sibieni au intervenit miercuri pentru stingerea unui incendiu puternic care a cuprins un depozit de deșeuri din Viile Sibiului. Acesta se manifestă cu flacără și degajări mari de fum.

Locuitorii au fost atenționați de incendiu prin mesajele RO-Alert primite pe telefoaele mobile.

„Pompierii sibieni intervin de urgenţă în Viile Sibiului pentru stingerea unui incendiu de deşeuri care se manifestă cu flacără şi degajări mari de fum. La faţa locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, o autocisternă. De asemenea se acţionează şi cu două autocisterne cu apă de la Apă –Canal”, a transmis, miercuri, ISU Sibiu, potrivit news.ro.

Locuitorii din Sibiu au primit mesaje RO-Alert

ISU Sibiu a precizat că, din cauza intensificărilor de vânt și a degajărilor masive de fum în zonă, după ora 08:30, au fost transmise mesaje de avertizare tip RO-Alert.

După ora 09:00, dispozitivele de intervenție au fost suplimentate. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 250 mp la peste 200 de tone de deșeuri textile.

„În acest moment la faţa locului acţionează cinci autospeciale de stingere, trei autocisterne, un echipaj SMURD. şi un buldoexcavator. Incendiul este localizat, nu există risc de propagare”, a mai anunțat ISU Sibiu.

Scrie un comentariu