Elevii din Sibiu au revenit la școală. Carmen Iohannis, prezentă la ceremonia de deschidere a noului an școlar la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu

0
25

Elevii din întreaga țară au început astăzi, 9 septembrie, noul an școlar 2024-2025. În Sibiu, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Carmen Iohannis le-a fost alături elevilor în prima zi de școală.

Mesajul lui Carmen Iohannis pentru prima zi de școală

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, le-a fost alături luni, elevilor de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, în prima zi de școală. Aceasta este profesoară de limba engleză în cadrul unității de învățământ, dar și dirigintă.

Prima zi a anului școlar a fost presărată cu emoții nu doar pentru elevi, ci și pentru Carmen Iohannis, care le-a transmis copiilor un mesaj la început de an școlar.

„Mi-a fost dor de copii. A fost o zi plină de emoție și bucurie ca în fiecare început de an școlar și mă gândesc cu drag la toți elevii și părinții dințară, și bunicilor și le doresc tuturor un an bun și rezultate frumoase. Să auzi numai de bine”, a transmis Carmen Iohannis.

Scrie un comentariu