Starea vremii astăzi. Meteorologii anunță temperaturi scăzute pentru ziua de marți, urmând ca de miercuri temperaturile să crească

0
23

Meteorologii sibieni anunță vreme răcoroasă cu un grad de instabilitate mai accentuat în zonele montane pentru marți, 6 august.

„Cerul va prezenta înnorări mai accentuate în cursul zilei, când pe arii restrânse în zona montană și submontană a Carpaților Meridional și izolat în rest, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În cursul nopții cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 12 și 14 grade”, conform prognozei transmisă de Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu.

Marți, în Sibiu se vor înregistra între 13 și 24 de grade Celsius. La Dumbrăvei vor fi ântre 13 și 24, la Păltiniș vor fi între 8 și 15 grade Celsius, iar cel mai frig va fi la Bâlea Lac, unde se vor înregistra temperaturi între 6 și 8 grade Celsius.

Începând cu ziua de miercuri, vremea ar urma să se încălzească în întreg județul, iar către finalul săptămânii temperaturile vor ajunge la peste 34 de grade Celsius.

Scrie un comentariu