Podul Gării se închide complet timp de două luni pentru reparații. Ce rute alternative există?

0
24

Podul Gării se va închide complet începând cu 7 august pentru reparații. Astfel, șoferii vor fi nevoiți să folosească rutele alternative.

Lucrările la Podul Gării vor consta în decopertarea completă a podului până la placa de beton, refacerea hidroizolației și a rosturilor de dilatație, a îmbrăcăminților asfaltice pe partea carosabilă, dar și pe trotuare, crearea canalizației de telecomunicații și refacerea canalizării pluviale, dar și înlocuirea parapetelor pietonale și modernizarea scărilor care fac legătura cu zona Gării Sibiu.

„După semnarea contractului pentru execuția lucrărilor de reabilitare a Podului Gării, Primăria Sibiu emite ordinul de începere a lucrărilor cu data de luni, 5 august. Podul se va închide complet circulației de miercuri, 7 august, ora 09.00, pentru a permite desfășurarea acestor lucrărilor complexe”, a anunțat Primăria Sibiu.

Ce rute alternative pot folosi șoferii?

Reprezentanții Primăriei Sibiu au mai anunțat că modul de gestionare a traficului în contextul lucrărilor vor fi stabilite în următoarele zile de către Comisia de sistematizarea circulației împreună cu Poliția Rutieră și că aceste măsuri vor fi făcute publice, ulterior.

Pe perioada execuției lucrărilor, șoferii au trei rute alternative:

  • Str. Viitorului, tronsonul dintre str. Târgu Fânului și str. Moara de Scoarță
  • Str. Henri Coandă – cartier Vasile Aaron
  • Centura ocolitoare a Sibiului, pentru cei care se deplasează spre/dinspre N, N-V

Scrie un comentariu